Luo metsästäsi kompensaatiometsä

Hiilinielurekisterissä myymme tuhkalannoituksen aikaansaamaa metsien lisäkasvua kompensoimaan ihmisten, yritystoiminnan ja projektien aiheuttamia CO2-päästöjä. Hiilinielurekisteriin liitettyjä metsiä kutsumme kompensaatiometsiksi, joiden lisäkasvua myymme ympäristötietoisille asiakkaille.

Metsänomistajana voit rekisteröidä metsäsi Hiilinielurekisteriin ja tehdä kanssamme hiilinielusopimuksen, jolloin metsästäsi tulee kompensaatiometsä ja sitoudut säilyttämään sen valintasi mukaan 15 tai 20 vuotta.

Voit liittää metsäsi palveluun ja tilata samalla tuhkalannoituksen, tai liittää palveluun aiemmin tuhkalannoitettuja metsiä. Kun maksat tuhkalannoituksen itse tai olet jo lannoittanut metsäsi, maksamme sinulle korvauksen, joka kattaa vähintään lannoituskulut ja rekisteröintimaksun, ja on parhaimmillaan tuntuva korvaus kompensaatiometsän säilyttämisestä.

Kun rekisteröidyt palveluumme, pääset valitsemaan metsäkuviot, jotka haluat liittää Hiilinielurekisteriin ja valitsemaan metsiisi sopivan tuotteen.

Hiilinielurekisteri tekee metsien tuhkalannoituksesta kannattavan ja tarjoaa metsänomistajille mahdollisuuden lisäansioihin.

Kerromme mielellämme lisää asiasta. Olethan yhteydessä joko sähköpostitse info@hiilinielurekisteri.fi tai puhelimitse +358406239460.

 

Palvelu toimii näin:

01.

Rekisteröidy palveluun yksityisenä metsänomistajana tai yrityksenä/metsäyhtymänä. Rekisteröityminen on veloitukseton.

02.

Hae kiinteistösi kiinteistötunnuksella. Tilan tiedot haemme metsaan.fi -aineistosta.

03.

Valitse tuote. Palvelu ehdottaa sinulle tuotteeseen sopivia metsäkuvioita.

04.

Voit kartalla tarkastella kuviokohtaisia tietoja ja lisätä haluamasi kuviot hiilinielusopimukseen sekä poistaa niitä.

05.

Kun olet valinnut kaikki haluamasi kuviot, olet valmis tekemään sopimuksen.